Thailanda

Insule calcaroase in dezvoltare, golfuri cu apa turcoaz si plaje de nisip alb, o viata de noapte fantezista si multe altele, Tailanda este una dintre destinatiile parca luata din povesti. In timp ce anumite locuri sunt dedicate pentru a te putea relaxa si bucura de plajele magnifice, de apa minunata si soarele arzator, aceasta tara ofera mult mai mult decat crezi. 

 

Daca o iei spre nord, inspre Chiang Mai vei intalni unele dintre cele mai bune retete culinare din tara unde vei putea gusta cele mai proapete si gustoase mancaruri locale. Dupa ce ai mancat recomandam o plimbare lunga pe bicicleta pe dealurile si campiile verzi viu colorate. 

 

Apoi arunca o privire spre padurile si muntii din Chiang Rai. Panorama te va uimi. Exploreaza templele din Ayutthaya.

 

Coborand pe harta, Bangkok este metropola asiatica suprema, un oras plin de viata care nu doarme niciodata. In Bangkok vei gasi intotdeauna lucruri pe care nici macar nu stii ca ti le doresti. 

 

Un oras aglomerat, plin de roof-top uri extravagante si exclusiviste, restaurante cu stele Michelin si cafenele cu design minimalist unde te vei simti parca intr’o alta lume. Traditia si cultura asiatica se imbina in anumite puncte cu cea occidental iar aceasta fuziunea creaza un rezultat spectaculos. 

 

Acele minunate plaje din Krabi, Phuket si din apropierea acestora pot fi oricand inlocuite cu o pauza intr-o capitala cu un puternic contrast. De la drumurile aglomerate, standurile pe strada, centrele comerciale si lumea agitata la barurile cu o priveliste linistitoare peste oras. Un moment de liniste poti avea si la Marele Palat unde apusul este deja o atractie turistica.

 

vezi mai mult