Hoteluri Sunny Beach
Sunny Beach

Una dintre cele mai populare destinatii din 2020 in Bulgaria

Sunny Beach (denumire în limba engleză promovată de autoritățile bulgare; în bulgară, transliterat: Slăncev Breag; ambele însemnând „Plaja Însorită”) este o stațiune turistică pe litoralul Mării Negreaflată în comuna Nesebărregiunea BurgasBulgaria.

 

Sunny Beach are o populație permanentă foarte mică, dar în timpul verii stațiunea găzduiește multe mii de turiști.

Stațiunea este decorată încă din 1996 cu premiul Blue Flag pentru servicii de înaltă calitate, condiții excelente de cazare și grijă față de mediul înconjurător.

 

Plaja este acoperită cu nisip auriu și fin pe o distanță de 8 km lungime și circa 50 metri lățime de ea. De-a lungul acesteia s-au format dune de nisip unde se regăsesc 16 specii de plante rare. Turiștii au la dispoziție echipamente de sporturi nautice, printre care: windsurfing, para-sailing și schi nautic și sporturi terestre precum, teren de tenistenis de masăvolei de plajăbowling, mini-golf și închirieri de biciclete. De-a lungul plajei turiștii pot încerca tratamentele Fish SPA.

Parcurile acvatice notabile sunt: Action Aqua Park, care este situat în partea de vest a stațiunii și are 13 piscine cu tobogane și curse acvatice, Kuban Aqua Park, amplasat în grădina hotelului cu același nume și  Pirates of the Caribbean Aqua Park, care este situat în partea sudică a stațiunii și este destinat exclusiv copiilor.

20px

Recomandari